Erve Volkerink
Slapen in een Rijksmonument

WELKOM OP ERVE VOLKERINK

Welkom op onze boerderij. Wij zijn Jenne en Ingrid en sinds 2012 zijn wij de trotse eigenaren van de boerderij Erve Volkerink. De boerderij ligt in het prachtige buurtschap Beerze, Overijssel. Het erf heeft een geschiedenis die eeuwen teruggaat: al in 1513 werd er over Erve Volkerink gesproken.

Een paar jaar geleden hebben we een boomgaard aangelegd met oud-Hollandse fruitbomen; oude rassen van appels, peren en pruimen hebben hun eerste oogst al gegeven. Op moment zijn wij de boerderij aan het restaureren en werken we aan een bed en breakfast in het oude voorhuis. 

SLAPEN IN EEN RIJKSMONUMENT

Na de restauratie ben je van harte welkom om te komen overnachten en te genieten van de boerderij, het erf en de omgeving. In onze bed en breakfast is het makkelijk te ontspannen, maar er valt ook voldoende te ondernemen. Ga op pad naar de nabijgelegen Hanzesteden of in de gevarieerde natuur van het Vechtdal. Het oude voorhuis zal de sfeer van vervlogen tijden ademen, maar heeft ook de (verstopte) luxe van nu; met onder andere vloerverwarming, een ruime privé-badkamer en eigen woonkamer.

Slapen in een bedstee, ontbijten in de oude keuken of buiten in de boomgaard? Houd onze berichten in de gaten, en wie weet logeer je dit voorjaar al in de bedstee!

Meer informatie


ONTSPANNEN OP HET RUSTPUNT

Ook hebben we op het erf een Rustpunt waar je 's zomers vaak terecht kan voor een kopje koffie en een rustmomentje. Schenk een lekker kopje koffie in, pak een blikje fris en een (huisgemaakte) koek, en kom volledig tot rust in de monumentale dorpskern van Beerze.

Al met al genoeg te doen op en rond het erf. We hopen dat je binnenkort eens langs komt om ook van dit landelijke leven te genieten!